logo

Tel No. 0086-21-58386258

Berdebar Debar Hehe

lester alexHeHe - Home | Facebook

See more of lester alexHeHe by logging into Facebook Message this Page, learn about upcoming events and more. If you don't have a Facebook account ...

Dapatkan Rincian

Sharing The Moments: Berdebar-debar..

Berdebar-debar.. Assalamualaikum, Wah..lama betul aku tak tulis post baru..hahaa.. Kan aku dah kata, aku ni bukannya betul sgt. Awal2 je rajin..hehe..pastu dah xde ...

Dapatkan Rincian

Klinik Ummi: Hari Keluarga Haji Salleh 2011

Fadhlu berdebar-debar membuka soalan..hehe... Che De pulak yang kena! Soalannya berbunyi..."Apakah makanan kegemaran Upin & Ipin?"Keh,keh,keh...manalah mak ...

Dapatkan Rincian

Bahan Sgd Berdebar Debar - Documents

Bahan Sgd Berdebar Debar Download of 14 × Close Share Bahan Sgd Berdebar Debar Embed size(px) start on Link Bahan Sgd Berdebar Debar by ayurizkyandhiny on ...

Dapatkan Rincian

~fiszah_pjo~: berdebar -debar menantikan saat bersalin

berdebar -debar menantikan saat bersalin assalamualaikum.. terasa nak kongsi pengalaman hari ni tentang menanti saat bersalin..bila terkenang2 balik saat …

Dapatkan Rincian

Our Dear...Dearest!!

... hati ayah berdebar-debar nak tahu apa jantina baby ...mula2 sekali puan anson scan jer dia sebut Xx,ayah tak dapt tangkap lagi sebab berdebar-debar punya pasal ...

Dapatkan Rincian

Achik Ani Nyer Luahan Hati.........: kelas antenatal di ...

( masa ni tgk labour room terus aku rasa berdebar-debar..hehe) sesiapa yang berminat nak join antenatal class 03-42896087 (Klinik O&G, Hospital Ampang). class ni ...

Dapatkan Rincian

Nurhaifa Khalid

terkeluar airmato den HAHA (terharu) . hehe. berdebar-debar aku weh . mati-mati aku ingat nama aku takde .Sbb dah lama aku tak dapat main untuk MSSM . last aku ...

Dapatkan Rincian

Sharing The Moments: November 2010

Berdebar-debar.. Assalamualaikum, Wah..lama betul aku tak tulis post baru..hahaa.. Kan aku dah kata, aku ni bukannya betul sgt. Awal2 je rajin..hehe..pastu dah xde ...

Dapatkan Rincian

Pembinaan Terowong Berkembar- suasana dalam tanah ...

melangkah dengan berdebar-debar..hehe Macam mana terowong dikorek?? Ya, pasti anda tertanya-tanya bagaimana terowong dibina kan? baiklah sebenarnya ada ...

Dapatkan Rincian

Ridzuwan Radzi @ridzuwanradzi Instagram …

Di saat ni jangtungku berdebar debar hahaha anyway the Whale Shark keep running away from me hehe #whaleshark #snorkeling #oslob #vacation #travel #philippines # ...

Dapatkan Rincian

HIV Test done. Aktiviti sampingan juga done. Hehe!

Tengah tunggu kena panggil je. Berdebar-debar gila, aku pun taktau la apa yang aku takutkan. Aku takut kalau-kalau aku ... kek kek lagi dan 1 year ago d e a r ...

Dapatkan Rincian

test: Berdebar-debar

Berdebar-debar Uollss ingat tak dalam N3 sebelum ni saya ada citer yang saya gi temuduga kenaikan pangkat di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) di Jalan ...

Dapatkan Rincian

Bila Rambut Kena Chewing Gum! Grrrrr! - Mama Kembar …

Hati Mama dah berdebar debar dah fikir apa hal laa plak cikgu nak telefon ni? Bila cikgu bagitahu yang rambut Fauzi kena chewing gum, Mama rasa macam fuhhh lega ...

Dapatkan Rincian

berdebar | Tumblr

membuat hati berdebar-debar akan getaran kebahagian akibat kupu-kupu yang menari dalam perut, ... “Hehe.. makanya, ke kamu aku nggak pernah susah untuk I love ...

Dapatkan Rincian

Gastrik ?Perut kembung? rasa macam sakit jantung ...

05 may berdegup mcm berdebar-debar..tak tau ke hospital hsnz,doc wat ujian jantung tp normal dan dibenarkan may 2014 ...

Dapatkan Rincian

DARULHANTU: SESAK NAFAS dan SAKIT DADA

Nak bernafas pun susah... dada berdebar debar.... tapi cek jantung ok, peparu ok, dan apapun doktor kata ok ok ok... tapi bende tu kerap berlaku dan berulangkali ...

Dapatkan Rincian

I'M YOURSS...: Berdebar!

Hehe.. Kalau ikutkan aku nie sebenarnya memang agak kurang gemar nak pegi tempat yg bersesak-sesak ngan org ramai ... Memang serious aku rasa berdebar-debar ...

Dapatkan Rincian

Akulah Bapak: Anak seronok, Bapak berdebar-debar

Anak seronok, Bapak berdebar-debar Bunyi macam poyo tapi ini antara keputusan sukar yang dilakukan Bapak sejak bergelar ayah. Membenarkan Khalish yang berumur ...

Dapatkan Rincian

Hamil muda jantung berdebar kencang -

hay mom maryam, salam kenal yahh sama kyk saya mom,, kemaren sebelum periksa ke dokter juga sering berdebar debar gtu bund hampir beberapa menit,, kejadiannya ...

Dapatkan Rincian

What u Read is What i LOVE to write: Pengalaman ...

Dekat sebulan jugak lepas aku buat checkup kat hosp putrajaya baru aku buat MRI... Hehe. Masa sampai jer kat hospital hati aku dah berdebar-debar. Kalau kat ...

Dapatkan Rincian

* Shawol Lockets *

Hehe ^^ Nasib baik result tak teruk sangat. Kalau teruk,alamak tak boleh lar saya online. Masa sir umum nombor tadi,saya dah berdebar-debar. Takut tak ada dalam list ...

Dapatkan Rincian

mE -mY SeLf - i: ~ KENAPA YER ASEK BERDEBAR ...

Inilah perasaan yang penah aku rasakan dulu... berdebar-debar dan tidak sedap hati... Perasaan ni datang bukan setiap masa... ia datang sekali-sekala... Tengah best ...

Dapatkan Rincian

Selalu Berasa Jantung Berdebar - Koleksi Petua Tradisional ...

Mengikut statistik jabatan haiwan malaysia, setiap 6 daripada 10 binatang peliharaan adalah kucing... hehe.. lawak … ... punca jantung berdebar, jantung berdebar debar ...

Dapatkan Rincian

Miss BaNu StoRy: KEnDuRi perTuNaNgan...

Sebuah Blog Santai mengenai hiburan seperti review-review mengenai korean drama, bollywood movie, pelakon, lawak serta sinopsis drama dan filem melayu

Dapatkan Rincian

: 2009

Berdebar-debar Mmg dah lame x update blog ni..x berkesempatan nk buka pe ntah lagi nk bace update blog kawan2 lain.. ... aku xrase pun badan berat..alhamdullillah ...

Dapatkan Rincian

Antasari, Panggung Terbuka Untukmu!

Bahkan Antasari menyebut nama Hary Tanoe dan Ibas. Sebuah aksi yang berani dan bikin berdebar-debar hati penonton hehe. antasari-sby Gayung pun bersambut (SBY ...

Dapatkan Rincian

my dear diary: Happy 3rd Anniversary

Happy 3rd Anniversary ... Berdebar-debar..Nasib baik ... Berarak sebelum masuk dewan..This dewan is just behind my house..hehe..Almost 4,000 people ...

Dapatkan Rincian

Sinopsis Drama Korea Padam-Padam - Widipedia Korea

Jadi mungkin maksudnya berdebar-debar kali ya cingu ini masih tayang di Korea jadi DVDnya belum keluar di nunggu DVDnya nyampe ...

Dapatkan Rincian

Siapa Bilang Pake Drupal itu Mudah..?? | Go Green Go

Iya..drupal..., makhluk yang satu ini dah bisa membuat saya sulit tidur.. susah makan... hati berdebar-debar.. hehe ( aga hiperbola dikit..) Padahal ada dua web yang saya ...

Dapatkan Rincian

UMIE ADAM: KLINIK GIGI

kakak-kakakku tiada di sisi aku sekarang. Aku kuatkan semangat walaupun jantung bagaikan mudah sahaja direntap kerana terlalu berdebar-debar, hehe. ...

Dapatkan Rincian

penyakit jantung rematik (RHD) | duniaku

satustase sekarang pintar2 dan kritis.,.sumpe deh.,.baik dari RPP smpe hasil lab bisa ngebantai kita dengan pertanyaan.,hehe ... Sesak tidak dipengaruhi cuaca dan ...

Dapatkan Rincian

Aku Dan Duniaku

Berdebar-debar Hari ni keputusan upu keluar. Semoga anak akan mendapat tempat yang terbaik. Posted by ... Gaya seorang bapa hehe. Posted by SHAMSOL at 8:32 ...

Dapatkan Rincian

Lady Barbella Voice: 4 WEEKS TO GO, MOMMY!

Husband: Mestilah berdebar-debar syg. Nak tunggu baby keluar, nak tenangkan syg yg tgh sakit. Ish, macam-macamlah. Wife: Ye ke? ... Hehe xpayah la bawa kamera :p ...

Dapatkan Rincian

MaWaR UnGu.. MiLiKkU

Berdebar debar gak sbb x cukup tidoq manatau satgi time BP la selalu FAIL. YG sedih ni buku merah x bawa aduhaii camne leh lupa. rugi2. ...

Dapatkan Rincian

Aku Nina: Kisah Kami & Korea 2 (Suwon & Trick Art ...

Sewa kereta / Teksi mahal la kak kalau utk bedua je :( nak mcm trip akak. kalau boleh naik bus je. jimat hehe Reply Delete Replies Cantiknyapurple Monday, March 18 ...

Dapatkan Rincian

MAWI on Instagram: “Berdebar-debar rasanya... hehe ...

1,677 Likes, 24 Comments - MAWI (@cahayaasmawi) on Instagram: “Berdebar-debar rasanya... hehe Siapalah kita... 😊 . #KalahDalamMenang …

Dapatkan Rincian

Chioochi's Blog | i don't do drugs. i am drugs. | Laman 2

tengterengtengtengteng.. tenot tenottt.. inilah hasil penuh penantian yang berdebar debar.. hehe gatau kenapa gue amat tertarik dgn ilmu smacam ini, juga karena ingin lebih ...

Dapatkan Rincian

Reviews for Paper Plane and Wheelchair | FanFiction

Hehe..critanya baguuz dan menyentuuh buanget niih- Natsu: hei otak es mau membuat masalah lagi ya! ... natsu akan selalu berdebar-debar kapanpun dia melihatnya, ...

Dapatkan Rincian

Mengapa jantung bisa berdebar-debar secara tiba-tiba ...

2011-5-26 · Mengapa jantung bisa berdebar-debar secara tiba-tiba? 1 mengikuti 5 jawaban 5 Laporkan Penyalahgunaan Anda yakin ingin menghapus jawaban ini? Ya …

Dapatkan Rincian
Email:[email protected](Get Price)