logo

Tel No. 0086-21-58386258

Berdebar Debar Hehe

lester alexHeHe - Home | Facebook

See more of lester alexHeHe by logging into Facebook Message this Page, learn about upcoming events and more. If you don't have a Facebook account ...

Dapatkan Rincian

Sharing The Moments: Berdebar-debar..

Berdebar-debar.. Assalamualaikum, Wah..lama betul aku tak tulis post baru..hahaa.. Kan aku dah kata, aku ni bukannya betul sgt. Awal2 je rajin..hehe..pastu dah xde ...

Dapatkan Rincian

Klinik Ummi: Hari Keluarga Haji Salleh 2011

Fadhlu berdebar-debar membuka soalan..hehe... Che De pulak yang kena! Soalannya berbunyi..."Apakah makanan kegemaran Upin & Ipin?"Keh,keh,keh...manalah mak ...

Dapatkan Rincian

Bahan Sgd Berdebar Debar - Documents

Bahan Sgd Berdebar Debar Download of 14 × Close Share Bahan Sgd Berdebar Debar Embed size(px) start on Link Bahan Sgd Berdebar Debar by ayurizkyandhiny on ...

Dapatkan Rincian

~fiszah_pjo~: berdebar -debar menantikan saat bersalin

berdebar -debar menantikan saat bersalin assalamualaikum.. terasa nak kongsi pengalaman hari ni tentang menanti saat bersalin..bila terkenang2 balik saat …

Dapatkan Rincian

Our Dear...Dearest!!

... hati ayah berdebar-debar nak tahu apa jantina baby ...mula2 sekali puan anson scan jer dia sebut Xx,ayah tak dapt tangkap lagi sebab berdebar-debar punya pasal ...

Dapatkan Rincian

Achik Ani Nyer Luahan Hati.........: kelas antenatal di ...

( masa ni tgk labour room terus aku rasa berdebar-debar..hehe) sesiapa yang berminat nak join antenatal class 03-42896087 (Klinik O&G, Hospital Ampang). class ni ...

Dapatkan Rincian

Nurhaifa Khalid

terkeluar airmato den HAHA (terharu) . hehe. berdebar-debar aku weh . mati-mati aku ingat nama aku takde .Sbb dah lama aku tak dapat main untuk MSSM . last aku ...

Dapatkan Rincian

Sharing The Moments: November 2010

Berdebar-debar.. Assalamualaikum, Wah..lama betul aku tak tulis post baru..hahaa.. Kan aku dah kata, aku ni bukannya betul sgt. Awal2 je rajin..hehe..pastu dah xde ...

Dapatkan Rincian

Pembinaan Terowong Berkembar- suasana dalam tanah ...

melangkah dengan berdebar-debar..hehe Macam mana terowong dikorek?? Ya, pasti anda tertanya-tanya bagaimana terowong dibina kan? baiklah sebenarnya ada ...

Dapatkan Rincian

Ridzuwan Radzi @ridzuwanradzi Instagram …

Di saat ni jangtungku berdebar debar hahaha anyway the Whale Shark keep running away from me hehe #whaleshark #snorkeling #oslob #vacation #travel #philippines # ...

Dapatkan Rincian

HIV Test done. Aktiviti sampingan juga done. Hehe!

Tengah tunggu kena panggil je. Berdebar-debar gila, aku pun taktau la apa yang aku takutkan. Aku takut kalau-kalau aku ... kek kek lagi dan 1 year ago d e a r ...

Dapatkan Rincian

test: Berdebar-debar

Berdebar-debar Uollss ingat tak dalam N3 sebelum ni saya ada citer yang saya gi temuduga kenaikan pangkat di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) di Jalan ...

Dapatkan Rincian

Bila Rambut Kena Chewing Gum! Grrrrr! - Mama Kembar …

Hati Mama dah berdebar debar dah fikir apa hal laa plak cikgu nak telefon ni? Bila cikgu bagitahu yang rambut Fauzi kena chewing gum, Mama rasa macam fuhhh lega ...

Dapatkan Rincian

berdebar | Tumblr

membuat hati berdebar-debar akan getaran kebahagian akibat kupu-kupu yang menari dalam perut, ... “Hehe.. makanya, ke kamu aku nggak pernah susah untuk I love ...

Dapatkan Rincian

Gastrik ?Perut kembung? rasa macam sakit jantung ...

05 may berdegup mcm berdebar-debar..tak tau ke hospital hsnz,doc wat ujian jantung tp normal dan dibenarkan may 2014 ...

Dapatkan Rincian

DARULHANTU: SESAK NAFAS dan SAKIT DADA

Nak bernafas pun susah... dada berdebar debar.... tapi cek jantung ok, peparu ok, dan apapun doktor kata ok ok ok... tapi bende tu kerap berlaku dan berulangkali ...

Dapatkan Rincian

I'M YOURSS...: Berdebar!

Hehe.. Kalau ikutkan aku nie sebenarnya memang agak kurang gemar nak pegi tempat yg bersesak-sesak ngan org ramai ... Memang serious aku rasa berdebar-debar ...

Dapatkan Rincian

Akulah Bapak: Anak seronok, Bapak berdebar-debar

Anak seronok, Bapak berdebar-debar Bunyi macam poyo tapi ini antara keputusan sukar yang dilakukan Bapak sejak bergelar ayah. Membenarkan Khalish yang berumur ...

Dapatkan Rincian

Hamil muda jantung berdebar kencang -

hay mom maryam, salam kenal yahh sama kyk saya mom,, kemaren sebelum periksa ke dokter juga sering berdebar debar gtu bund hampir beberapa menit,, kejadiannya ...

Dapatkan Rincian

What u Read is What i LOVE to write: Pengalaman ...

Dekat sebulan jugak lepas aku buat checkup kat hosp putrajaya baru aku buat MRI... Hehe. Masa sampai jer kat hospital hati aku dah berdebar-debar. Kalau kat ...

Dapatkan Rincian

* Shawol Lockets *

Hehe ^^ Nasib baik result tak teruk sangat. Kalau teruk,alamak tak boleh lar saya online. Masa sir umum nombor tadi,saya dah berdebar-debar. Takut tak ada dalam list ...

Dapatkan Rincian
Email:[email protected](Get Price)